暑期学习视频 作文 高一学习方法 高二学习方法 高三学习方法 高一学习计划 高二学习计划 高三学习计划 初中视频 高中视频

历年状元推荐的:英语倒装句练习题及答案

  来源:网络  作者:未知 今日点击:
站长推荐:名师直播答疑(免费观看)!
历年状元推荐的:英语倒装句练习题及答案


1. I finally got the job I dreamed about. Never in my life _____ so happy.(NMET2000)
A. did I feel B. I felt C. I had felt D. had I felt
2. Not a single song ____ at yesterday’s party.(2000年上海)
A. she sang B. sand she C. did she sing D. she did sing
3. _____ can you expect to get a pay rise.(2000年北京春季)
A. With hard work B. Although work hard
C. Only with hard work D. Now that he works hard
4. Only when the war was over _____ to his hometown.(2001上海春季)
A. did the young soldier return B. the young soldier returned
C. returned the young soldier D. the young soldier did return
5. –You forgot your purse when you went out.
–Good heavens! _____.(2002上海)
A. so did I B. so I did C. I did so D. I so did
6. Not only _____ interested in football but _____ beginning to show an interest in it.
(2002上海春季)
A. the teacher himself is; all his students are
B. the teacher himself is; are all his students
C. is the teacher himself; are all his students
D. is the teacher himself; all his students are
7. The old couple have been married for 40 years and never once _____ with each other.(NMET2003)
A. they had quarreled B. they have quarreled
C. have they quarreled D. had they quarreled
8. _____ snacks and drinks, but they also brought cards for entertainment when they had a picnic in the forest.(2004上海)
A. Not only they brought B. Not only did they bring
C. Not only brought they D. Not only they did bring
9. I failed in the last examination last term and only then _____ the importance of studies.(2004重庆)
A. I realized B. I had realized C. had I realized D. did I realize
10. Of the making of good books there is no end; neither _____ any end to their influence on man’s lives.(2004广东)
A. there is B. there are C. is there D. are there
11. Maybe you have been to many countries, but nowhere else _____ such a beautiful palace. (2004辽宁)
A. can you find B. you could find C. you can find D. could you find
12. –I would never come to this restaurant again. The food is terrible.
–_____.(2004广西)
A. Nor am I B. Neither would I C. Same with me D. So do I
13. Mary never does any reading in the evening, _____.(NMET2005)
A. so does John B. John does too C. John doesn’t too D. nor does John
14. Never before _____ in greater need of modern public transport than it is today. (2005上海)
A. has this city been B. this city has been
C. was this city D. this city has
15. They have a good knowledge of English but little _____ they know about German.(2005天津)
A. have B. did C. had D. do
16. –Well, I do think the rabbit is a beautiful, gentle animal which can run very fast.
–_____.(2005辽宁)
A. So it is B. So is it C. So does it D. So it does
17. In the dark forest _____, some large enough to hold several English towns.(2005辽宁)
A. stand many lakes B. lie many lakes C. many lakes lie D. many lakes stand
18. Only after my friend came _____.(2005福建)
A. did the computer repair B. he repaired the computer
C. was the computer repaired D. the computer was repaired
19. –Father, you promised!
–Well, _____. But it was you who didn’t keep your word first.(2005湖北)
A. so was I B. so did I C. so I was D. so I did
20. _____, he talks a lot about his favorite singers after class.(2005重庆)
A. A quiet student as he may be B. Quiet student as he may be
C. Be a quiet student as he may D. Quiet as he may be a student
21. –Maggie had a wonderful time at the party.
–_____, and so did I.(2005安徽)
A. So she had B. So had she C. So she did D. So did she
22. _____ about wild plants that they decided to make a trip to Madagascar for further research.(2005江苏)
A. So curious the couple was B. So curious were the couple
C. How curious the couple were D. The couple was such curious
23. _____, Carolina couldn’t get the door open.(2005广东)
A. Try as she might B. As she might try
C. She might as try D. Might she as try
24. Only in this way _____ to make improvement in the operating system.(2003上海春季)
A. you can hope B. you did hope C. can you hope D. did you hope
25. Just in front of our house _____ with a history of 1,000 years.(2006上海春季)
A. does a tall tree stand B. stands a tall tree
C. a tall tree is standing D. a tall tree stands
26. Fitness is important in sport, but of at least _____ importance are skills.(2006天津)
A. fair B. reasonable C. equal D. proper
27. I’ve tried very hard to improve my English. But by no means _____ with my progress.(2006重庆)
A. the teacher is not satisfied B. is the teacher not satisfied
C. the teacher is satisfied D. is the teacher satisfied
28. _____ by keeping down costs will PowerData hold its advantage over other companies.(2006浙江)
A. Only B. Just C. Still D. Yet
29. Never in my wildest dreams _____ these people are living in such poor conditions. (2006安徽)
A. I could imagine B. could I imagine
C. I couldn’t imagine D. couldn’t I imagine
30. So difficult _____ it to work out the problem that I decided to ask Tom for advice.(2006广东)
A. I did find B. did I find C. I have found D. have I found
31. _______homework did we have to do that we had no time to take a rest.(2006福建)
A. So much B.Too much C. Too little D. So little
32. –It’s burning hot today, isn’t it?
–Yes. _____ yesterday.(2006陕西)
A. So was it B. So it was C. So it is D. So is it
[参考答案和提示] 1. A 2. C. 3. C 4. A 5. B 6. D 7. C 8. B 9. D 10. C 11. A 12. B 13. D. 14. A 15. D 16. A 17. B 18. C 19. D 20. B 21. C 22. B 23. A 24. C 25. B 26. C 27. D 28. A 29. B 30. B 31. A 32. A

原文链接:http://www.90house.cn/YingYu/YuFa/116.html历年状元推荐的:英语倒装句练习题及答案:的相关文章
历年状元推荐的:英语倒装句练习题及答案

历年状元推荐的:英语倒装句练习题及答案 1. I finally got the job I dreamed about. Never in my life _____ so happy.(NMET2000) A. did I feel B. I felt C. I had felt D. had I felt 2. Not a single song ____ at yesterday’s party.(2000年上海)

高考英语备考句型半倒装句型

1.否定意义的副词或短语放在句首,句子半倒装。这样的副词主要有:little, seldom, hardly, rarely, scarcely, never, not at all, by no means(决不), at no time(在任何时候都不),nowhere, in no case (无论如何都不);not in the least (=not at all)

英语倒装句型 :完全倒装使用方法

完全倒装句型 英语中的倒装句型是一种语法手段,用于表示一定的句子结构或强调某一句子成分。倒装句有两种:完全倒装和部分倒装。所谓完全倒装:就是将谓语动词置于主语前。完全倒装一般具有以下两个条件:①谓语动词是单个(即不带情态动词、助动词或be)的不

《庄子的草帽》现代文阅读及答案

庄子的草帽 作者:陈所巨 庄子在濠上观鱼,正是初夏,阳光强烈,他戴着一顶宽边的草帽。那顶草帽有多种用途,既可戴在头上遮太阳,又可拿在手里扇风,也可垫在屁股下面坐在路边的土坎上。他那顶草帽与众不同的地方,在于不是两淮平原上农人们惯常戴的那种金黄

《小桥》现代文阅读理解及答案(一)

《小桥》现代文阅读理解及答案 (1)横在山之陬,水之滨,卧在江南烟雨里,北国迷茫风雪中。无论石拱的,木架的,无论藤编的,舟浮的,简素、玲珑、野朴,永远是小桥的品格。比之现代的长堤大坝,小桥没宏丽的桥头堡,没高大的石墩跨梁,甚至连雕龙绘凤的栏杆也

《关于“火车”的对话》现代文阅读及答案(一)

《关于“火车”的对话》现代文阅读及答案 作者:毕淑敏 与一位经济学家聊天。他说,我以前是很喜好文学的,但我已经很长时间不看任何文学刊物了,你能否告诉我,好的小说家都干什么去了? 我说,依你这话,仿佛有一些天生的好小说家,躲在什么地方,等着人们

推荐学习视频:高一、高二、高三视频(注册后免费学习20小时) (本文字数:2809)

关键词: 句,练习题,答案,倒装,英语,状元,推荐,历年
编辑:特约讲师